شنبه 04 مرداد 1404

اخبار

زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی بوشهر تقویت شد

زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی بوشهر تقویت شد

زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی بوشهر تقویت شد / احقاق حق منطقه با تشکیل پرونده‌های قضائی / واگذاری یک روزه مجوز به سرمایه‌گذاران / ایجاد اشتغال با ایجاد ۲۴ واحد جدید

به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی بوشهر، احمد دشتی‌زاده صبح یکشنبه در نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهار کرد: تلاش داریم که ارتباط مستقیم و بی واسطه‌ای با رسانه‌ها داشته باشیم و همه مسائل را شفاف بیان کنیم چرا که هیچ موضوع محرمانه‌ای را نداریم.

وی با بیان اینکه انتقاد رسانه‌ها موجب بهبود عملکردها می‌شود اضافه کرد: از انتقاد رسانه‌ها استقبال می‌کنیم و تلاش می‌کنیم با استفاده از نقدها روند را اصلاح کنیم و بهتر و بیشتر در مسیر توسعه و پیشرفت حرکت کنیم.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی بوشهر به پرونده‌های حقوقی برای پیگیری مطالبات و احقاق حقوق این منطقه اشاره کرد و افزود: ۲ پرونده مهم در محاکم قضائی دنبال کردیم که از نظر مالی دارای ارزش بسیار بالایی هستند و توانستیم به نفع این منطقه و بیت‌المال رأی بگیریم.

وی بیان کرد: یکی از پرونده‌ها مربوط به آهن‌آلات بود و این منطقه باید بیش از هزار میلیارد تومان پرداخت می‌کرد و با ارائه مستندات جدید توانستیم از ضرر و زیان جلوگیری کرده و با گرفتن رأی در دادگاه از یک زیان بزرگ رهایی پیدا کنیم.

دشتی‌زاده به پرونده زمین‌خواری ۱۱۸ هکتاری و ۱۶ هکتاری اشاره کرد و افزود: یک نفر یک قطعه ۱۱۸ هکتاری زمین را در منطقه ویژه گرفته و در حال که تنها ۹ درصد هزینه زمین را پرداخت کرده و هیچ کاری هم در زمین انجام نداده بود، ۲۵ سند تک برگ مربوط به این زمین‌ها گرفته بود و به ۹۲۷ قطعه تقسیم کرده و نصف زمین‌ها را فروخته بود.

وی به پیگیری‌های صورت گرفته برای این پرونده و ارائه مستندات دقیق اشاره کرد و افزود: با عزم راسخ دستگاه قضائی و همراهی استاندار و رئیس کل دادگستری استان توانستیم ۶۰ هکتار از زمین‌ها را بازپس‌گیری کنیم و برای ۴۳ هکتار دیگر نیز حکم بدوی را گرفته‌ایم و برای هفت تا هشت هکتار دیگر نیز پیگیر هستیم.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی بوشهر ارزش ۶۰ هکتار زمین را هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان و ارزش ۴۳ هکتار را نیز هزار میلیارد تومان عنوان کرد و ادامه داد: در مجموع ارزش این ۱۱۸ هکتار ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان است. ۱۶ هکتار باقی‌مانده نیز دارای ارزش حدود ۴۸۰ میلیارد تومان است.

وی افزود: سه سال پیش که به این منطقه آمدم بدهی‌های فراوان مالیاتی و بیمه‌ای و همچنین بدهی به اشخاص وجود داشت و حقوق کارگران نیز ۶ ماه پرداخت نشده بود که با پیگیری‌های صورت گرفته ضمن به‌روزرسانی حقوق کارکنان منطقه، توانستیم بدهی‌ها را تقسیط و پرداخت کنیم.

دشتی‌زاده از بهبود وضعیت روشنایی معابر منطقه، تقویت سیستم دوربین‌های حفاظتی و… خبر داد و گفت: یک دستگاه ماشین پیشرفته آتش‌نشانی نیز خریداری شده و به زودی ایستگاه آتش‌نشانی در این منطقه راه‌اندازی می‌شود.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی بوشهر از سرمایه‌گذاری در ساخت پارکینگ، مجموعه تجاری و خرید یک شناور مسافربری خبر داد و اظهار کرد: دنبال ایجاد درآمدهای پایدار برای این منطقه هستیم.

وی با اشاره به فعالیت ۳۷ شرکت تولیدی و ۳۶ شرکت خدماتی در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر اضافه کرد: ۲۴ سرمایه‌گذار جدید نیز جذب شده که با سرمایه‌گذاری ۱۱.۵ هزار میلیارد تومان در حال انجام مراحل ساخت هستند و ۷۲۴ فرصت شغلی جدید را ایجاد خواهند کرد.

دشتی‌زاده از اشتغال هزار و ۴۵۰ نفر در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر خبر داد و تاکید کرد: طی سه سال گذشته ۴۶ جواز تأسیس و ۱۱ پرونده بهره‌برداری در این منطقه صادر شده است.

وی گفت: در این منطقه همه مجوزها به غیر از مجوزهای رده سه به بالای محیط زیست برای سرمایه‌گذاران صادر می‌شود و آماده هستیم که در کمتر از یک روز زمین را واگذار کرده و ضمن ارائه مجوزهای لازم، سرمایه‌گذاران بتوانند فعالیت خود را آغاز کنند.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی بوشهر در ادامه پاسخگوی خبرنگاران بود و موضوعاتی همچون تخلفات صورت گرفته در دوره‌های قبل، انتقال کالا به منطقه ویژه، اجرای منطقه آزاد و مسائل برخی از شرکت‌های فعال را تشریح کرد.

امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.
انتخاب رنگ:
عرض اسکین:
پترن زمینه:
ستون های مگا منو:
گزینه جستجو: خروج
escort van escort yozgat
video porno gratis di milf soft porno per donne american girl sex movie